Omdat vragen vrij staat betekend het niet dat ik het graag honderd duizend keer opnieuw vertel. Daarom de meest gestelde vragen en antwoorden.

Q. Heb je een relatie?

A. Ja ik heb een vriendin, zij is volledig op de hoogte van mijn activiteiten.

Q. Ben je geil?

A. Niet altijd.

Q. Wat hou je van tijdens een seks date?

A. Tongen, pijpen, gelikt en gevingerd worden, sperma, geneukt worden, trio, plas, bondage, kan onderdanig als dominant zijn, buiten/car date, spank, facial en nog wel wat zaken…

Q. Draag je je eigen kleding of????

A. Ja de kleding die ik draag en de make-up is allemaal van mijzelf, uiteraard is het niet zo begonnen maar ik ben erg serieus en heb ook mijn eigen wensen qua kleding, ook vindt ik als je je partner (en je zelf) respecteert ook al weet zij er niet van af, je niet haar kleding aantrekt.

Q. Ben je een man of vrouw?

A. Ok….. tijd om eens een beetje dingen te gaan onderzoeken ofzo…. T-girl, is een verzamel naam van TV (travestiet) of TS (transseksueel), waar TV wel voornamelijk een Nederlands begrip is. CD staat voor crossdressing of crossdresser, in het Nederlands wordt er dan bedoelt een man in wat kleding stukken van een vrouw maar niet als doel vrouwelijk verder te zijn, in het Engels is het een verzamel naam voor mannen die graag volledig als vrouw gekleed gaan inclusief make-up en pruik als ook, mannen die wat vrouwelijke kledingstukken aantrekken maar niet als doel hebben er volledig als vrouw uit te zien. (kan je het volgen???) Weet je wat hier wat links.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Travestie_(gender)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Transseksualiteit

https://nl.wikipedia.org/wiki/Crossdressing

Verder zal er nog wel het één en ander bij komen maar voor nu.