Natascha/ november 27, 2018/ Persoonlijk, Verhaal/ 2 comments

Ik steek het niet onder stoelen of banken en ben ook gewoon eerlijk, ik heb een relatie met een vrouw, 18 jaar jonger dan mezelf, en zij is mega lief…. Dat neemt niet weg dat ook ik toch nog steeds als twee kanten op deze Wereld sta, één van de twee is Natascha. En ja, mijn vriendin weet dat, maar dat gelooft niemand natuurlijk dus hier het verbluffende bewijs samen met nog wat meer openbaringen van mezelf aan haar “bloos”…

Zoals je kan zien, openheid… Ik kan niet voor een ander beslissen hoe of wat maar kan het je zeker wel aanraden als je met soortgelijke gevoelens te kampen hebt, dat je het dan probeert bespreekbaar te maken. Zelfs als het niet positief is zal je wel jezelf hopelijk weer recht aan kunnen kijken omdat je eerlijk bent geweest. Ik heb zelf jaren dit verborgen gehouden en alleen laten zien aan andere mannen die dat wilde maar nu is, degene die het dichtste bijstaat er ook helemaal van op de hoogte. Ik ben nooit Natascha geweest in bijzijn van een andere vrouw, nu zijn we aan het puzzelen hoe en waar we een leuke makeup ruimte kunnen maken en waar dan mijn kleding komt.

Na een paar uren het te hebben laten bezinken sprak ze deze voor mij historische woorden “ik denk dat ik er een vriendin bij heb”

2 Comments

  1. <3 wat een lieverds…beide!

    1. Dank je Chris…
      XxX

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

8 + negentien =

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud