Na mijn eerste avontuur had ik gedacht dit nooit meer te zullen gaan doen, ik walgde van mezelf. Ik heb mezelf toch wel eens erg kritisch bekeken en kwam tot de conclusie dat dit toch geen goed idee was van mij. Maar na een paar weken was het weer zo ver, ik kon de verleiding niet weerstaan, en zo gebeurde het dat ik wederom naar het zelfde park/bos ging om daar mijn genot op zijn vrije beloop te laten. Zo kwam dan ook uiteindelijk de keer dat ik met een man, die zeker erg veel ouder was dan mij wel hield van een praatje, ik dacht “ja zo ging het de vorige keer ook”, uiteindelijk vroeg hij of ik zin had, eerlijk als ik was vertelde ik hem dat dat nou juist datgene was waarom ik op die plek was. We gingen ergens achteraf op een bankje en daar deden we ons ding, hij was de eerste die aan mijn kontgaatje wilde zitten, dat doen we dus niet dacht ik en kneep mijn benen stevig bij elkaar. Pfff zo ver was ik niet. Uiteindelijk kwam ik weer tot een spetterend hoogtepunt en maakte me snel uit de voeten na hem bedankt te hebben.

Zo zijn er tal van keren geweest, maar mijn fantasie bleef hangen bij het idee, daar heen te gaan in een panty of kousen en me zo te laten betasten en seks te hebben. Maar ik had dat soort dingen niet, en online iets bestellen bestond toen ook nog niet. Een ding was zeker, ik wilde het meisje zijn en bij die gedachte werd ik altijd ontzettend opgewonden.

Een aantal jaren later kreeg ik een vriendin, zij droeg dus wel eens panty’s en had een goede maat die ik ook prima paste, op een dag besloot ik het er op te wagen, ik trok een panty van haar aan en een slipje en mijn broek er over heen. Ik ging weer op pad, naar het zelfde park, eenmaal daar aangekomen vond ik snel een man die het wel zag zitten met mij lekker te geilen, hij zal wel gedacht hebben op het moment dat hij mijn broek wilde opendoen… Ik was zo onzeker en heb zelf toen mijn broek maar laten zaken met de panty en het slipje tegelijk zodat hij er niks van zou zien. Het idee was geil maar ik durfde me niet zo te laten zien. Wat een afknapper.

Later had ik een rijbewijs voor de motor en dus ging ik ook motor rijden, zo kwam ik ook op andere plekken waar het een en ander gebeurde. Nog wat later haalde ik mijn autorijbewijs en kocht een auto, toen begon de pret pas echt voor mij.

Ik was regelmatig te vinden op diverse parkeerplaatsen bij mij in de buurt, daar kwam ik een man tegen in een Saab, hij was aardig en geduldig maar ik durfde toch niet in te stappen als ik dames kleren aan had. Maar het werd wel een prettig weerzien bijna wekelijks. Ik weet nog goed, hij zette zijn auto dan neer, deed de binnen verlichting aan zodat goed te zien was wat hij daar kwam doen, Jezus wat had die vent een lul zeg, en ik heb er heel wat keer gulzig aan gezogen. Dat was al geil op zich, maar ik wilde nog steeds het meisje zijn, ik bedacht me dat het misschien wel handig was om gewoon een panty aan te trekken en het kruis er uit te knippen, ik trok een rok aan en ging zo weer naar een parkeerplaats op zoek naar een man die daar wel zin in had… Die vond ik, hij ging achter me staan en duwde zijn lul tegen mijn billen, hij was zo geil dat hij in een mum van tijd zijn zaad over mijn kont had uitgespoten, maar het maakte me niks uit, het was de eerste keer gekleed zoals ik dat geil vindt. Klagen was er voor mij dan ook niet bij, sterker nog ik vond het geweldig, die man was er tenslotte lekker door klaargekomen op me, meestal was ik diegene die het eerst klaar kwam, ja toen nog wel tegenwoordig heb ik wel wat tijd nodig.

Hierna heb ik nog heel wat seks gehad met mannen, waarvan ik er een aantal van zal vertellen. Maar het ging mij echt niet alleen om de seks, het hele aspect van het lopen in die kleren en het dragen van heerlijke stofjes aan mijn lichaam, dat was wat mij vrij deed voelen. En wat andere aan mij deden voelen šŸ˜‰

1 Comment

  1. ik herken het zooo goed.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

veertien − 6 =

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud