Lieve lezer(s) m/v/t,

Vandaag zal ik beginnen met het begin over mij, hoe is het zo gekomen en waar ben ik nu. Over wat ik allemaal heb ondernomen, de dingen die ik wel en niet gedaan heb, mijn gevoel. Kortom een inkijk in mijn leven, niet allemaal seksueel maar ook alles wat er om heen zit/zat.

Vandaag de dag ben ik 45 en besef me heel goed dat ik er veel beter had uitgezien toen ik nog een stuk jonger was, maar altijd heb ik alles ontkent en gedacht “het zal wel over gaan”. Niet dus, want ik vindt het nog steeds heerlijk om mezelf te kleden en dan contact te maken. De interesse was er eigenlijk al van af heel jongs af aan, ik bedoel dus vanaf een jaar of zes. Een fetisj voor nylon, ik vond het prachtig om naar te kijken en wilde het zelf ook graag, maar het was een heel andere tijd dan vandaag de dag en computers bestonden ook nog niet laat staan internet. Nee toen moest je het doen met een boek over seksuele voorlichting of porno boekjes, later kwamen de videorecorders en had je zo nog wel eens de mogelijkheid om wat te zien.
Wist ik toen wat ik nu wist en leefde we in een zelfde tijd als nu, dan was ik een meisje geworden, vol of half maar zeker vrouwelijk.

In de eerste instantie dacht ik dat ik gek was natuurlijk, dat ik de enige op de Wereld was die dit soort dingen leuk vindt, nu weet ik wel beter, sterker nog, ik weet dat er genoeg mannen en vrouwen zijn die dit zelf ook wel opwindend vinden om te zien en er ook wat mee te doen.
Mijn eerste seksueel contact was met een vrouw, ze was zeker een heel stuk ouder dan mij maar dat doet niet echt ter zake, na een tijdje werd het wat ingewikkeld en was er van seks nog maar weinig te beleven, zo kwam het dus. In mijn buurt is een bos, er werd gesproken dat daar mannen rondhingen die juist op zoek waren naar andere mannen, in mijn fantasie liep ik daar al in een lange jas met daaronder jarretels en kousen en verder niks om zo gebruiksklaar te zijn…Maar dat was fantasie… Ik verzamelde alle moed en mijn verlangen deed de rest, ik was 17 en had een brommer en ging daarop naar het bos/park. Eenmaal daar zag ik wat mensen heen en weer lopen, het was donker en kon niet zien of het een man of een vrouw was, uiteindelijk naderde er iemand, een man, vriendelijk zei hij gedag en ik mompelde wat terug. Hij begin over wat een heerlijk weer het was en dat het best rustig was, daar in het park bedoelde hij. Ik dacht even “is dit serieus? Wil hij alleen een praatje maken?“, maar toen de man mij uitnodigde een stukje te lopen was ik in de war, wat wilde hij? Wat wilde ik? Opslag was ik vergeten wat ik daar kwam doen, te beleefd om te zeggen dat ik liever op mijn brommer bleef zitten zei ik “okay“. We liepen een stukje het park in en bij een bakje bleef de man staan, “zullen we hier even gaan zitten?” vroeg hij mij vriendelijk. “Ja dat is prima hoor” stamelde ik, wat bezielde ik? Waarom was IK nu daar, heb ik dit veroorzaakt? De man sprak nog wat met mij maar waarover, ik zou het echt niet meer weten. Nu we daar al een tijdje zaten te kletsen was ik van de veronderstelling dat dit gewoon een sociale aangelegenheid was, praatje, bla bla, en verder niks, even niet eenzaam zijn ofzo, tot op het moment dat ik zei “Ik moet maar eens verder gaan“… Dat was de sleutel, dat was de reden om zijn hand op mijn been te leggen…
Naderhand ben ik naar huis gegaan, ik voelde me zo idioot, waarom heb ik het gedaan, waarom kon ik mezelf niet even afrukken? Nee mijn verlangen was zo groot, de wens om dit te doen leefde al een tijd, eigenlijk zelfs voor mijn eerste keer met die vrouw. Nu had ik het gedaan, wat had ik gedaan, nou eigenlijk geen ene fuck, ik was zo versteend dat het enige wat ik kon was een lul van een ander vasthouden en af en toe op en neer schuiven met mijn hand, Pfff ik durfde er niet eens naar te kijken, maar hij wist wel raad met mij… oraal laten we het daar maar op houden…

Tja en dat was het begin, of beter gezegd, nog maar het begin. Wat er verder nog allemaal is gebeurt is echt te veel om op te noemen maar ik zal er zeker wat belangrijke hoogtepunten uitlichten om hier te beschrijven.

2 Comments

  1. Goh wat klinkt dat me bekend in de oren.

    1. Goed om te horen, ik denk dat er wel meer mensen zijn die dit wellicht herkennen.
      Dank je Petra

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

20 + 5 =

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud